domingo, 24 de mayo de 2020

VOLS APRENDRE A DIBUIXAR? DISNEY ENS DONA L'OPORTUNITAT

Disney ofereix classes gratis online per a aprendre a dibuixar-

Si vos encanta dibuixar i la pintura aquesta és la teva oportunitat!

Disney ens ofereix  42 lliçons entre 10 i 30 minuts al seu canal de YouTube, cosa que ens fa treballar junts per dibuixar el personatge més icònic de Disney (Disney), Mickey Mouse, Woody of Toy Story o Elsa de Frozen.



 Podeu accedir a la llista de reproducció a través del següent enllaç, que proporciona consells per als millors dibuixants de l'Acadèmia d'Animació de l'estudi de Hollywood.

Les tècniques de dibuix més comuns, que podem trobar són.

 Dibuixos animats: aquesta tecnologia d’animació s’anomena animació 2D i és la primera animació. Per aconseguir l'efecte de moviment, es van dibuixar dibuixos a cada marc.


 Stop motion: aquesta tecnologia utilitza models, titelles, etc. Captura fotograma per fotograma, de manera que puguis veure el moviment del producte final. 




 Rotoscopia: quan s'utilitza inspecció de rotació, no només es pot dibuixar la mateixa imatge, sinó també imatges completament diferents.


Animació 3D: aquesta tecnologia d’animació és la tecnologia que s’ha aplicat avui. Si alguna vegada heu jugat amb plastilina, podreu entendre el seu funcionament i, per crear aquestes formes "tridimensionals". 

Simulació física: s’utilitza habitualment la investigació de Pixar. Aquesta nova tecnologia s’anomena “nova simulació estable de carn humana de Hook” perquè es basa en la llei de Hook, de manera que el seu treball té un efecte d’animació més realista, d’aquí el nom.


Espere que vos agrade i gaudiu dibuixant.




No hay comentarios:

Publicar un comentario