sábado, 27 de febrero de 2016

L' APLICACIÓ RECOMANADA DE LA SETMANA (27/02/2016)

QUE ÉS L'APLICACIÓ DE LA SETMANA?


Hola! Obrim una nova secció al vostre Blog, com m'haveu demanat molts de vosaltres vaig a pegar una ullada a tots aquells recursos que hi ha per la xarxa i aniré posant-los per aci...Això si! Hi ha una sèrie de normes que m'heu de prometre complir:

  • Abans de posar-se a treballar amb la tablet i/o ordinador....Caldrà que hages acabat tota la feina que tens programada per a avui.
  • Ajudar a casa.
  • Preguntar al pares i/o mares si podeu descarregar-se l'aplicació.
  • I molt important: NO JUGAR MES D'UN HORA! Recordeu que hi ha jocs molt divertits a casa que de vegades sen  obliden que els tenim...NINES, PLAYMÒVILS, LEGO...
  • No deixes la comunicació amb els que t'envolten per fer aquestes activitats, un ratet aci...i altre amb la família...tot es pot dur endavant.
Esteu d'acord? Doncs.. Va la primera! Encetem secció!


Un dels jocs musicals més coneguts, sobretot en el món de les consoles, el Guitar Hero, i amb un funcionament similar disposes en Google Play de la app Beat MP3. 

Amb aquest joc no solament podràs gaudir de la música que disposa, sinó que a més pots afegir cançons que tingues guardades, ja que la  les analitza i les introdueix dins del joc. 

Segueix els ritmes, podent triar el nombre de pistes i la dificultat, i gaudeix de la música com mai abans.



VOLS VEURE'L ABANS DE JUGAR?



No hay comentarios:

Publicar un comentario